Yardımcı Olalım Dijital Ajans

Gizlilik Sözleşmesi

www.yardimciolalim.com/dijitalajans web sitesini ziyaret etmeniz ve www.yardimciolalim.com/dijitalajans sitesi vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmanız sırasında size ve talep ettiğiniz hizmetlere ilişkin olarak elde ettiğimiz bilgilerin ne şekilde kullanılacağı ve korunacağı işbu "Gizlilik Politikası'nda belirtilen şartlara tabidir.

www.yardimciolalim.com/dijitalajans web sitesini ziyaret etmekle ve bu site vasıtasıyla sunduğumuz hizmetlerden yararlanmayı talep etmekle işbu "Gizlilik Politikası"nda belirtilen şartları kabul etmektesiniz.

BİLGİLERİN KULLANILMASI VE KORUNMASI

Yardımcı Olalım adı altında varlık gösteren diğer şirketler, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, soy isim, yaş, e-posta, telefon vb…) sizlerden talep etmektedir.

Toplanan bu kişisel bilgilerden elde edilebilecek istatistik veriler (e-mail adresi telefon numarası isim soy isim, v.b.), dönemsel kampanya çalışmaları, e-bülten çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri "sınıflandırma" çalışmalarında Yardımcı Olalım adı altında varlık gösteren diğer şirketler bünyesinde kullanılmaktadır.

Yardımcı Olalım adı altında varlık gösteren diğer şirketler, söz konusu iletişim formu kullananın bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Yardımcı Olalım adı altında varlık gösteren diğer şirketler, e-posta adresleri ve üyelik formlarında istediği kişisel bilgilerin haricinde site kullanımı sırasında izlediği, ziyaretçi hareket ve tercihlerini analiz ederek yorumlamaktadır. Kişisel bilgiler içermeyen bu istatistiksel veriler, misafirlere daha özel ve etkin bir reklamcılık ve pazarlama deneyimi yaşatmak amacıyla kullanılmaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca usulü dairesinde bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin kendi isteği ile yapabileceği üyelik veya iletişim formu doldurması zorunlu değildir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

İnternetin yapısı gereği bilgiler internet üzerinde yeterli güvenlik önlemleri olmasına rağmen dolaşabilir ve yetkili olmayan kişiler tarafından alınıp kullanılabilir. Bu kullanım ve kullanımdan doğacak zarar Yardımcı Olalım ve Yardımcı Olalım adı altında varlık gösteren diğer şirketlerin sorumluluğunda değildir.

Toplanan bilgiler genel kullanıma açık olmayan güvenli bir ortamda saklanır.

İLETİŞİM

Gizlilik sözleşmesiyle ilgili sorularınız için aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Yardımcı Olalım

Kaşüstü mahallesi devlet kara yolu caddesi No: 19 d /151 Cevahir AVM
Yomra/ Trabzon

0532 111 4 724  - info@yardimciolalim.com

GİZLİLİK POLİTİKAMIZ
HAKKIMIZDA

Yurt içi ve yurt dışında; web tasarımweb tabanlı yazılım, mobil uygulama geliştirme, sosyal medya hizmetleri ve dijital pazarlama üzerine faaliyet gösteren bir dijital medya ajansı ve yazılım ofisi olarak hizmet veriyoruz.


İşinde uzman yazılım mühendislerimiz, grafikerlerimiz, sosyal medya ve dijital pazarlama uzmanlarımız, metin yazarlarımız, seslendirme sanatçılarımız ve iş birlikçi influencerlarımız ile yaptığımız yazılımların pazarlama, kurumsal kimlik çalışmaları ve marka bilinirliğinin oluşturulması tarafında da tam bir hizmet ekibi olarak çalışıyoruz.

Tüm faaliyet alanlarımızda sektörün genel büyümesinin çok üzerinde bir performans göstererek, özellikle son 3 yıldır sektörde büyük yankı uyandırıyoruz. Bir taraftan sektörümüz ve ülke ekonomimiz için değer üreten faaliyetlerimize hız kesmeden devam ederken, diğer yandan sürekli büyüyen iş hacmimizi destekleyecek ve hizmet yelpazemizi zenginleştirecek yeni yatırımları da hayata geçiriyoruz.

Kurumsal web sitesi tasarımında uzmanlığımızı yeni teknolojileri yakından takip ederek sürekli geliştiriyor ve her zaman rakiplerimizden bir adım önde olmanın motivasyonu ile çalışıyoruz. 
İLETİŞİM
0532 111 4724
0532 696 7722
Kaşüstü Mahallesi Trabzon Dünya Ticaret Merkezi Sokak 4/Z46 Yomra/Trabzon
yardimciolalim.com/dijitalajans Rights Reserved © 2022